SEGMEN SAYA NAK KAD RAYA BY MOMMYLIZZ

Wednesday, July 01, 2015



Bismillahirrahmanirrahim

Em ini adalah first giveaway/segmen yang aku join. Sebelum ni tak pernah langsung join sebab tak pandai nak bergiveaway walaupun itu cuma alasan sebab caranya tersangatlah senang. So harap-harap ada tuah bila join untuk pertama kali ni. Lagipun hadiah kad raya do! Peh kad raya adalah the best thing ever untuk kita dapat sebelum raya sebab eksaited nak raya dia jadi semacam nanti. & lagipun zaman sekarang ni dah tak pakai kad-kad dah. So kalau dapat tu memang agak rare lah dan best sebab boleh imbau zaman raya yang feeling eksaited dia sebulan pun tak habis. siapa 90's, 80's, 70's and so on dia paham perasaan tu...

1. Tu tengok atas tu tengok ah tengok ah cepat! Kan dah tulis tajuk tu hehe :p

2. Hi MommyLizz! Saya dah follow awak v(^.^)~ buat peace sambil melambaikan tangan mengharapkan Puan MommyLizz menyedari kehadiran iolls...

3. Okay ucapan hari raya..... Aku, yang dikenali sebagai Kay oleh kawan-kawan ((tapi blogger masih tak kenal siapa aku haha)) ingin mengucapkan Selamat Hari Raya in advance buat semua blogger di seluruh Malaysia termasuklah Brunei. Kepada blogger yang mengenali diri ini, aku ingin memohon maaf dari hujung rambut ke hujung jari kaki kalau ada salah silap yang tak disengajakan mahupun disengajakan selama aku berkecimpung dalam dunia seorang blogger aicewahh haha :p 


& tak lupa juga nak wish... SELAMAT BERPUASA! Niat tu ingat, sahur tu perlu, solat jangan tinggal. #InikanPuasa #SyukurSelalu 

YAY! AKU MENANG! WALAUPUN TAK MENANG KAD RAYA :((( SOBSOB... TAPI YAY ALHAMDULILLAH AKU MENANG!

You Might Also Like

2 Comment

  1. assalamualaikum,singgah melawat peserta segmen
    terima kasih join,goodLuck~

    ReplyDelete

Which One?

Like us on Facebook


Write a message

8Share